Rólunk

Gyere el, fedezd fel, éld át... mi várunk szeretettel!

A Május 1 Vendégház - SÉ az osztrák határhoz közel, Szombathely közvetlen szomszédságában, egy pici, csendes falucskában, -ben található.

A maga 5 szobájával teljes kihasználtság esetén 13fő elszállásolására ad lehetőséget. Az emeleten 3 db 2-ágyas (saját fürdővel), továbbá a 1 db 3-ágyas szoba, 1db 4 ágyas szoba (közös használatú fürdővel) áll vendégeink rendelkezésére. Felszereltségük minden igényt kielégít: TV, internet (WIFI), különálló vagy franciaággyá alakítható kényelmes fekvőhelyek, szekrény a csomagoknak, szék, fotel a kényelem érdekében. Saját reggeli elfogyasztásához a tágas folyosón illetve a teraszon kialakított étkező áll rendelkezésre.

Parkolási lehetőséget a kapuval zárt udvaron biztosítunk, ami szalonnasütéshez, bográcsozáshoz, közös játékhoz, pihenéshez is kiváló. Kirándulást kedvelők, kerékpározók figyelmébe (is) ajánljuk: az itt kiépített kerékpárút-hálózat többek között lehetővé teszi az erdők-mezők szépségének, romantikájának megcsodálása közepette a környező települések látnivalóinak megtekintését, a magyar illetve osztrák fürdők kényelmének megtapasztalását, valamint a rengeteg színes, érdekes programon való részvételt Szombathelyen és környékén egyaránt.

Gyere el, fedezd fel, éld át... mi várunk szeretettel!

Szvoboda Gréta & Szvoboda Bence


Kapcsolat


Május 1 Vendégház-Sé

9789 Sé, Petőfi Sándor utca 18.

+36-30-365-25-54

szallas@majus1.com